Minorul din Alba, dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit de poliție. Copilul era la o stână din Vințu de Jos .

copil disparutUpdate În seara zilei de 11 septembrie 2014, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos, l-au identificat pe raza comunei, pe minorul Greuruş Ilie Laurenţiu, în vârstă de 14 ani, din localitatea Căpâlna, comuna Săsciori, care era dat în urmărire după ce, în data de 7 septembrie, a plecat voluntar de la o stână de oi din comuna Daia Română. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 7 -11 septembrie, minorul a locuit la o stână din comuna Vinţu de Jos iar în acest timp nu a fost victima vreunei infracţiuni. Poliţiştii l-au încredinţat mamei sale.

Vă reamintim că în data de 9 septembrie 2014, orele 11,00, poliţiştii din Daia Română au fost sesizaţi de către un cetăţean din Petreşti cu privire la faptul că vărul său, un minor în vârstă de 14 ani din localitatea Căpâlna, comuna Săsciori, care lucra la o stână pe raza comunei Daia Română, a plecat în seara zilei de 7 septembrie nu s-a mai întors. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că minorul a lucrat circa 3 luni la o stână de oi de pe raza comunei Daia Română iar în data de 7 septembrie a plecat voluntar de la stână, împreună cu un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Neamţ.

Greuruş Ilie Laurenţiu are următoarele semnalmente:

-înălțimea – 1,40 – 1,45 metri,

-ochi mari,

-păr brunet, tuns scurt,

-buze groase;

-nas mare

La data plecării de la stână, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de blugi albaștri, tricou şi hanorac de culoare închisă şi era încălţat cu sandale de culoare maro. Persoanele care pot da informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*