Minoră dispărută dintr-un centru de plasament din Alba Iulia. Dacă aveți infomații, anunțați poliția!

Update-Minora de 14 ani, plecată dintr-un centru de plasament din Alba Iulia, a fost găsită pe raza municipiului. În urma verificărilor s-a stabilit că pe perioada în care a lipsit din centru nu fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat dintr-un centru de plasament şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

În seara zilei de 30 octombrie 2019, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de reprezentantul unui centru de plasament din municipiu, cu privire la faptul că, în seara aceleiași zilei, minora LĂCĂTUȘ SOLENTA, în vârstă de 15 ani, a plecat din centru şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei sunt următoarele:

  • înălţime 1,60 m,
  • greutate 59 kg, păr negru, lung, ochi căprui, față ovală;

La data plecării, aceasta purta o geacă maro, lungă, blugi albaștri și pantofi sport.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24184 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*