Minoră din Teiuș, dată în urmărire națională, găsită la Alba Iulia

Minora Ciudin Dariana Iulia, de 14 ani, din Teiuș, care era dată în urmărire națională după ce a plecat de la domiciliul său din orașul Teuiș, a fost depistată, miercuri seara, de o patrulă de siguranță publică, pe raza municipiului Alba Iulia.

Vă reamintim că, la data de 6 iunie 2018, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 5 iunie, minora a plecat de la şcoala la care învaţă, din oraşul Teiuş şi nu s-a mai întors la domiciliu. Din primele investigaţii a rezultat că aceasta fusese văzută în dimineaţa zilei de 5 iunie, în cartierul Ampoi din municipiul Alba Iulia.

Semnalmentele minorei : înălţime 1,50 1,55 m , greutate 55 kg, păr şaten, de lungime medie, ochi căpriu, ten deschis.  La data plecării, aceasta purta tricou alb, blugi albaștri, pantofi sport de culoare vişinie şi avea un ghiozdan negru cu roz. Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată şi în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17476 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*