Mihaela Filimon, 13 ani, și Ioan David, 17 ani, sunt tinerii care au pierit în apele Mureșului, la Vințu de Jos. Dumnezeu să îi aibă în pază!

filimon mihaela ioan davidTinerii care au pierit, luni, luați de apele Mureșului, pe raza localității Vințu de Jos, se numeau Mihaela Filimon și Ioan David. Mihaela avea 13 ani iar Ioan 17. Vestea morții lor a îndurerat întreaga comunitate iar mesajele de condoleanțe par să nu se mai sfârșească

Detalii despre tragedia de la Vințu de Jos puteți citi AICI, AICI, AICI, AICI și AICI

Dumnezeu sa te odihnească în pace,vei rămâne mereu in inimile noastre fetița cu chip de înger!!! 

Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fi uitat niciodata! 

Astăzi doua suflete s-au stin.Pe de o parte FilimonMihaela,  o buna prietena și colega pe care puteam conta oricand …si in care am vazut un suflet de copil minunat si altruist…iar pe de alta parte pe David Ioan , un bun prieten și un vecin de nedescris…Regret faptul ca nu mai sunt printre noi dar sunt sigura ca acum sunt într un loc mai bun…Din păcate încă odată Mureșul a luat doua suflete tinere și nevinovate ca tribut …Dumnezeu sa îi ierte și sa îi odihnească în pace!! …Condoleanțe familiilor  

Verisor mic si bland , Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau si ingerii sa iti aduca bucurii , odihneste.te in pace si sa aiba Domnul grija de inimile frante a parintilor , fratelui si apropiatilor !  

Îngerașul nostru , vei rămâne mereu viu în inimile noastre verișor drag !! Știu că de acolo de sus vei avea grija de noi !! Te-ai dus prea repede !!  Dumnezeu sa te odihnească în pace , eroul nostru ! Te vom iubi mereu !! 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16017 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*