Miercuri: Ziua porților deschise la Școala „Avram Iancu” din Alba Iulia. La eveniment sunt așteptați preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora

Mircea Trifu

scoala avram iancuŞcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează miercuri, 24 februarie 2016, de la ora 11, Ziua porţilor deschise, eveniment la care sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare. Pentru anul școlar 2016-2017, conducerea Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a propus trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 75 de copii din circumscripție. Această activitate are ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor realizate de elevi.

Evenimentul va debuta cu prezentarea școlii de către directorul instituției, a ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la cele trei clase pregătitoare. Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor, care se vor desfășura sub genericul: Recunoaște personajul, Minunile lumii – copiii, Dansul florilor. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor. Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora.

De asemenea, Şcoala „Avram Iancu” va pune la dispoziţia părinţilor site-ul www.scai.ro, pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea copiilor în clasa pregătitoare.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22545 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*