Miercuri: Mircea Hava va participa, la invitatia Consiliului Judetean Alba, la intalnirea Comitetului de Dezvoltare Economica

havaIntrunirea a fost initiata de catre reprezentantii mediului economic al judetului Alba avand ca scop discutii cu tema prezentarii Scolii Profesionale Germane Kronstadt, ce pregateste tineri muncitori calificati in diverse specialitati. Unul dintre motivele participarii edilului este disponibilitatea municipalitatii de a identifica si aloca un spatiu pentru desfasurarea activitatii educationale pe raza municipiului.

„Salutam initiativa Consiliului Judetean si a mediului de afaceri local din judet privitor la acest tip de scolarizare de care avem atata nevoie. Vom sprijini intotdeauna astfel de demersuri, iar in cazul de fata vom face tot posibilul, ca in urma discutiilor si a solicitarilor manifestate, sa punem la dispozitie resursa materiala. Avem in vedere cladirea internatului Colegiului Dorin Pavel, dar si alte posibilitati care s-ar putea concretiza. Ca administratie locala suntem preocupati de formarea profesionala autentica, a unor tineri care ar putea activa ulterior in Alba iulia sau in localitatile invecinate.”  declarat Mircea Hava. Intalnirea va avea loc la sediul CJ Alba de la orele 11, sala 100.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*