Mestesuguri traditionale Romanesti surprinse vizual intr-o expozitie foto de exceptie

daniel-penciuc-expo-foto-photosetup-prPhotosetup in calitate de partener, alaturi de Daniel Penciuc , va invita la expozitia foto : „Locuri si mestesuguri”. Imaginile lui Daniel ne poarta pe rand prin lumea carbunarilor, a fierarilor si a mestesugurilor traditionale, unele dintre ele pe cale de disparitie, din satele romanesti si ofera privitorilor posibilitatea de a calatori vizual prin faimoase regiuni precum Maramures, Bucovina, Delta Dunarii si Muntii Apuseni.

 „Ne bucuram de fiecare data cand sustinem un artist fotograf. Tema aleasa de Daniel Panciuc ni s-a parut interesanta prin mesajul transmis. Sunt multe mestesuguri traditionale pe cale de disparitie, iar ideea de a le imortaliza intr-o expozitie, ar putea fi un pas in plus in transmiterea catre generatille tinere, a acestor meserii.”  Valeria Galea, Director Marketing, Photosetup

„Locuri si mestesuguri” este genericul care reuneste 30 de fotografii (imprimate in format 30 x 45 cm), surprinse prin obiectiv in timpul hoinarelilor fotografice alaturi de renumitul artist fotograf Sorin Onisor, in intervalul noiembrie 2010 – decembrie 2011.

Expozitia este deschisa in perioada 7-20 aprilie, in Promenada Mall , Sibiu.
Mai multe detalii despre expozitie se gasesc aici: http://www.photosetup.ro/evenimente/expozitie-foto-locuri-si-mestesuguri

Despre Photosetup:
Magazin foto specializat. Solutii complete pentru studiouri foto. In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru brand-urile din protofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice. Totodata, avand o prezenta de 15 ani pe piata foto profesionala din Romania, Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Kata, Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania. Photosetup este o marca inregistrata a firmei Simus Trading [www.simus.ro].

Contact Photosetup:
Show-room: Str. Dr. Anibal Teohari 6, Ap 1 Tel.: 021 411 65 30
E-mail: office [at] photosetup.ro
http://www.photosetup.ro

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*