Mesajul primarului Mircea Hava pentru cei care au participat și cei care s-au implicat în organizarea Zilei Naționale de la Alba Iulia

iohannis alba iulia 1 decembrie 28Pentru felul in care au trait si au simtit romaneste, pentru ca le-au aratat celor 25000 de romani prezenti in Cetate ca la Alba Iulia daruim mai mult decat primim, pentru ca au fost statornici pe o vreme care te alunga in casa, pentru bucuria sincera si impartasita cu care si-au primit Presedintele, pentru felul deplin in care au aratat ca la Alba iulia trecutul naste prezentul si se revarsa in viitor, pentru toate acestea si multe altele nerostite, le multumesc din inima albaiulienilor.

Pentru disponibilitate si felul in care au transpus ideile in fapte, pentru ca au transformat o sarbatoare intr-un eveniment unic, pentru ca orasul nostru a devenit cu adevarat capitala tuturor romanilor, sunt dator si onorat sa le multumesc tuturor celor care ne-au stat alaturi in organizarea evenimentelor: Consiliul Judetean Alba, Colegiul National Militar „Mihai Viteazul”- Alba iulia, Divizia 4 Infanterie Gemina, Garnizoana Alba Iulia, Inspectorateleor de Politie si Jandarmi ale judetului Alba, ISU Alba, Politia Locala Alba Iulia, Serviciul de Ambulanta Alba, Instituitia Prefectului Judetul Alba, Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia, Casa de Cultura a Studentilor, Cercetasii Romaniei, Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia, Platforma Unionista “Actiunea 2012”, Uniunea Scriitorilor Filiala Alba-Hunedoara, Academia Romana, Asociatia Cultural Patriotica “Avram Iancu”, Fundatia “Alba Iulia 1918 Pentru Unitatea si Integritatea Romaniei”, reprezentantilor Congresului Spiritualitatii Romanesti si celor peste 250 de jurnalisti acreditati. De asemnea, doresc sa evidentiez modul daruit si atent in care au conlucrat angajatii Primariei Alba Iulia si sa-i felicit.

parada militara 1 decembrie alba iulia 08Doresc sa transmit multumiri si partenerilor nostri: Elit, Jidvei Romania, Florea Grup, Agra’s, Elis Pavaje, IPEC Alba Iulia, Rekord, Star Transmission, New Amport Compani, Apa CTTA, Saturn, Matin Maier, Pinticarn Prod, Trans Ivinis, Transilvania Gold Games, Instalatorul, Pema Electrotehnic, Sen Fu, Dragoner Star, Albalact, Tecnostar Consulting, Alpin 57 Lux, Savini Due.

Evenimentele dedicate Marii Uniri organizate in acest an la Alba Iulia au redefinit, in cel mai pozitiv mod posibil, notiunea de impreuna. Impreuna am aratat tarii intregi ca suntem, cu adevarat, o comunitate solida, niste gazde exceptionale si, mai mult decat orice, romani adevarati. Impreuna am reusit sa ii facem pe fratii romani veniti din toate colturile tarii sa se simta acasa, aici, in Cetatea Alba Carolina. Impreuna am organizat ceea ce toata lumea a numit cel mai reusit 1 Decembrie de cand se serbeaza Ziua Nationala in aceasta data.

Mircea Hava

Primarul municipiului Alba Iulia

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*