Mesajul primarului Mircea Hava cu prilejul Zilei Naționale a României

Mircea Trifu

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a transmis, cu prilejul zilei de 1 Decembrie, un mesaj catre toti romanii, fie ca acestia sunt in tara sau in afara granitelor. Mircea Hava a lansat, totodata, si o invitatie catre romani de a veni sa petreaca Ziua Nationala la Alba Iulia locul in care s-a infaptuit Marea Unire. Iata , mai jos, mesajul transmis de catre edilul municipiului Alba Iulia cu prilejul zilei nationale a tuturor romanilor:

Alba Iulia, celalta capitala, este simbolul unitatii romanilor. Alba Iulia e diferenta dintre istoria citita si istoria traita!

Dorim ca tot ceea ce inseamna unitatea tuturor romanilor si respectul pentru inaintasi, să fie validat la Alba Iualia, prin prezenta voastra si prin dragostea pe care fiecare roman ar trebui sa o arate valorilor sale adevarate. Suntem onorati sa va invitam alaturi de noi la sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei in Orasul Unirii, sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce inseamna Romania, si sa le aratam tuturor  ca Alba Iulia isi merita renumele de „Cealalta Capitala”.

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22505 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*