Membrii ONG-ului LEO Alba Iulia Fortress au donat cărţi pentru școlile din Ighiel și Țelna

carti-leoMiercuri, 19 octombrie 2016, cu ocazia ”Săptămânii LEO” , membrii ONG-ului LEO Alba Iulia Fortress  au donat cărţile adunate la o acţiune anterioară, desfăşurată în iunie 2016, ” Piramida cărţilor ”, în care am încurajat, împreuna cu partenerii de la  ”la Waffa ”,  publicul albaiulian să doneze cărţi din orice domeniu, in schimbul cărora donatorii au primit un voucher pentru o surpriză dulce.

Cărţile au fost strânse cu scopul de a fi donate unor şcoli fără biblioteci, astfel încât elevii doritori să poată să-şi lărgească orizonturile literare sau să aprofundeze individual anumite domenii sau materii de care sunt interesaţi. Principalul motiv al acestei acţiuni a fost încercarea de a creea oportunităţi educationale pentru elevii judetului Alba, pentru a oferi şanse egale elevilor din zonele rurale.

leoCărţile strânse au ajuns la două şcoli din judeţ, în Ighiel şi Ţelna, unde membrii organizaţiei au fost primiţi cu foarte multă căldură şi recunoştinţă din partea cadrelor didactice, dar şi din partea elevilor. Astfel, această acţiune a fost finalizată cu succes. Membrii LEO vor continua să creeze şi să desfăşoare acţiuni similare, benefice comunităţii, nu doar în domeniul educaţional, ci şi in cel cultural, ecologic şi caritabil, cu o dorinţă nestăvilită de a face o schimbare pozitivă asupra zonei locale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19554 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*