Meda Cotuna si vocea de la radio

Tanara, pasionata de RADIO, si-a inceput activitatea in anul 1996, in cadrul unei emisiuni dedicate copiilor la un post de radio local, Radio Sica, Alba Iulia! A fost descoperita de Marius Moga (tatal celebrului, compozitor, Marius Moga), fost director al unui post tv! Ambitia micutei, de pe atunci, a determinat-o sa faca din radio o mare pasiune! A urmat cursurile de televiziune „MTV ROMANIA” la Bucuresti, in anul 2003-2004. Nu a uitat cu siguranta, marea ei pasiune si a revenit la Alba Iulia, la postul de radio Pro FM!

Timpul s-a curs parca, foarte rapid si treptat, din micuta prezentatoare de emisiuni pentru copii s-a transformat intr-o domnisoara dornica sa-si incante ascultatorii cu muzica adevarata. Nu si-a uitat nici pasiunea pentru prichindei, realizand si o emisiune dedicata in exclusivitate lor, o emisiune interactiva care, ii surprinde de fiecare data pe cei mici cu premii care le vor aduce mereu zambetul pe buze! Si asta nu e tot, am descoperit ca Meda, Realizeaza si Petreceri Tematice, care aduc inca un motiv de bucurie prietenilor ei, mai mititei.

Cu siguranta iti e cunoscuta si din cluburile albaiuliene, unde ai intalnit-o ca MC! Ca MC Meda a fost descoperita de binecunoscutul DJ RALMM, care a sustinut-o, si alaturi de care a performat in diferite cluburi din tara! De aproximativ 5 ani, cu vocea Medei te-ai obijnuit deja ascultand-o, pe Radio Ardeleanul!

De remarcat sunt si cei 14 ani dedicati activitatii media. Niciodata multumita cu putin, realizatoarea de emisiuni considera ca, pentru o cariera fructuoasa, e mult de munca si am mai aflat ca nu se multumeste niciodata cu putin si tinde sa fie o perfectionista in munca pe care o depune!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

9 Comments

  1. Fata asta chiar e de apreciat!Bv si parintilor ei ca au indrumat-o frumos ,si bv voua cei care o promovati!Citim si noi despre tineri Talentati,care muncesc pe branci!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*