Mașină de poliție avariată după o urmărire între Alba Iulia și Șard. Trei inconștienți au gonit cu oamenii legii pe urme

La data de 3 iulie 2018, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfăşurau activitati de patrulare,  supraveghere si control pe Bulevardul Transilvaniei, din municipiul Alba Iulia, au efectuat semnal de oprire unui autoturism însă conducătorul auto nu a respectat semnalele polițistului rutier, continuându-si deplasarea. Echipajul de politie a pornit in urmărirea autoturismului pe raza municipiului Alba Iulia până în localitatea Șard, efectuând în continuare samale de oprire acustice si luminoase.

In localitatea Șard, conducătorul autoturismului, a intrat pe un drum neamenajat până la stația de Epurare Șard, a coborât din autoturism, în rampă, fără să-l asigure, iar autoturismul în deplasarea sa, în direcția spate, a intrat în coliziune cu autospeciala poliţiei.

In autoturism se aflau 3 persoane, doua dintre acestea au fugit iar cea dea treia a fost identificată, fiind un bărbat de 32 de ani din  comuna Calvini, județul Buzău.

Ulterior a fost identificat un minor de 17 ani din  comuna Ighiu, județul Alba,  pasager in autoturism.

Din cercetările efectuate ulterior s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 18 ani, din Ighiu, care a plecat de la fata locului. Cu ocazia verificărilor poliţia a stabilit că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. In urma accidentului a rezultat avarierea celor doua autoturisme, valoarea pagubelor fiind de 500 lei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21044 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*