Marius Moga și prietenii săi au dat startul „Taberei de Muzică” la Alba Iulia

marius mogaLuni, 26 mai, Marius Moga și prietenii săi au lansat „Tabăra de Muzică”, ediția a doua, la Alba Iulia. În acest proiect s-au înscris zeci de tineri talentați, care timp de 7 zile vor cânta și vor compune muzică alături de Marius moga și invitații săi.

În această săptămână, acești tineri vor lucra în studio alături de celebrul compozitor albaiulian, vor lua parte la numeroase workshop-uri de muzică și improvizație scenică, dar și despre viață și dezvoltare personală. La finalul celor șapte zile, tinerii vor crea câteva hit-uri și vor face o paradă „ca la Rio de Janeiro”, în Alba Iulia.

În programul taberei vor avea loc jam-session-uri, brainstorming-uri de creaţie, speech-uri motivaţionale, lecţii de canto, întâlniri cu reprezentanţi ai caselor de discuri și cu realizatori de programe radio. Miercuri şi joi vor fi organizate workshop-uri de tehnici canto cu Dana Dorian, de la Vocea României, şi un workshop de improvizaţie scenică, în care ei vor afla ce înseamnă să transmită energie atât celor aflaţi în faţa scenei, cât şi producătorilor. Monica Eugeniu (life coach), este invitată deasemenea în tabără. Aceasta îi va învăța pe tineri despre dezvoltarea personală și iesirea din „prizonieratul minții”. „Această „Tabără de Muzică” este, în principiu, nu doar despre note, ci și despre viaţă, despre cum să te hotărăşti că vrei să reuşeşti”, a spus Marius Moga.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21849 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*