Marcela Mărcuș, femeia din Aiud care a băgat cuțitul în iubitul ei, a fost arestată pentru 30 de zile

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 13 noiembrie 2017, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durată de 24 de ore, împotriva inculpatei Marcela Mărcuș, în vârstă de 53 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

La data de 14 noiembrie 017, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, iar  Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatei pe o durată de 30 de zile începând cu data de 14 noiembrie 2017, sens în care a fost emis şi mandatul de arestare preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba.

În fapt, s-a reținut că la data de 12 noiembrie 2017, în jurul orei 19:30, în timp ce persoana vătămată, F. V. se afla la locuința numitei Mărcuș Marcela, situată în municipiul Aiud, aceasta din urmă, pe fondul consumului de alcool, în urma unei neînțelegeri spontane apărute, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, provocându-i o plagă penetrantă a hemitoracelui stâng, leziuni  care pentru vindecare necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viața în primejdie.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba și Poliției Municipiului Aiud.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22608 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*