MAGIA MEA. Cel mai nou “ȘLAGĂR” din “bucătăria” lui GINO

Gino lansează o piesă șlăgăroasă intitulată: “Magia mea”. Muzica piesei și partea de chitară acustică aparţin lui Gino, versurile sunt semnate împreună cu Ionuț Lemeny, chitara electrică este imprimată de Claudiu Leș, iar aranjamentul muzical și orchestrația efectuate de Nicolaie Beșleagă şi Tudor Marciu (Moving Elements). Piesa este de dragoste și ne spune răspicat că iubirea este magică! Ea trebuie căutată, găsită, trăită și păstrată din toată inima.

Gino, pe numele lui Gheorghe Berghian, este licențiat în muzică și masterand al Universității din Pitești, în domeniul Educație Muzicală Contemporană, având studii de chitară şi canto, şi cu experiență în ale muzicii de prin 1999. A fost finalist de două ori la celebrul Festival de Muzica Ușoară de la Mamaia, în anii 2008 și 2012, atât la secțiunea interpretare, cât și la cea de creație. Gino prestează LIVE, în concerte și la evenimente private, abordând atât compozițiile proprii, cât și ale altor artiști consacrați, cover-URI.

A lansat până în prezent mai multe single-uri dintre care amintim „Te iubesc”, „Strigă cu mine” sau „Mă prefac”, cantece pe care le regăsim pe canalul de you tube GinoOfficial și în mediul online.

„Cântecul lui Gino, cândva doar al lui, devine încet, încet al tuturor”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*