Magazinul DIEGO din Alba Iulia, soluția perfectă pentru amenajarea sau reamenajarea căminului dumneavoastră!

Reprezentanții magazinului Diego din Alba Iulia au acceptat invitația site-ului www.proalba.ro și ne vorbesc despre soluțiile pe care le oferă în materie de amenajări și reamenajări. Raportul excelent dintre raport și calitate, promoțiile lunare, gama diversificată de produse, consultanța și fidelizarea clienților au consolidat imaginea unui brand puternic, gata să ofere soluții perfecte pentru fiecare cumpărător. (GALERIE FOTO, LA FINALUL MATERIALULUI)

Vă propun să începem acest interviu cu o veste bună pe care, sunt sigur, vreți să le-o dați celor care doresc să treacă pragul magazinului Diego din Alba Iulia…

Într-adevăr, începând cu a doua jumătate a lunii septembrie, magazinul Diego din Alba Iulia se va afla în reamanejare, pentru a le oferi clienților noștri un spațiu gândit pentru a satisface cele mai înalte standarde. Desigur, magazinul va rămâne deschis, pe toată durata acestui proces, așa că orarul de funcționare nu va fi, în nici un fel, modificat.

Ce ne puteți spune despre gama de produse pe care le comercializează magazinul Diego din Alba Iulia?

Deja este o certitudine că Diego este un brand cu renume, atât în România cât și în alte țări, precum Ungaria, Cehia sau Slovacia. Avem o gamă diversificată pentru fiecare tip de produse, așa că cei care ne trec pragul pot opta pentru calitate, fie că vorbim despre parchet laminat, vinyl, covoare, perdele, galerii sau tapet.

E clar că multitudinea de produse care pot fi achiziționate dintr-un singur loc reprezintă un mare avantaj pentru cumpărătorii Diego…

Perfect de acord! Gama largă de produse pe care le comercializăm face din Diego  o alegere excelentă, atât pentru cei care doresc renovări complete, cât și pentru cei care optează pentru lucrări punctuale. Un mare avantaj este reprezentat și de echipa noastră de consultanți de vânzări care vă stă, permanent, la dispoziție pentru a putea lua cele mai bune decizii în amenajarea și redecorarea căminului .

Cât de important este raportul calitate-preț pe care magazinul Diego din Alba Iuia îl oferă?

Diego Alba Iulia reprezintă, cu certitudine, o soluție inspirată, pentru fiecare buzunar. Spunem asta, fiindcă la fiecare categorie de produse pe care le comercializăm se poate opta pentru două colecții: cea standard sau cea exclusivistă. Astfel, clienții își pot alege produsele în funcție de necesități, precum și prin prisma bugetului alocat pentru amenajare sau reamenajare.

Ce reacții primiți din partea clienților care au ales Diego Alba Iulia?

Magazinul este prezent pe piața din Alba Iulia din 2011, însă cumpărătorii noștri sunt din tot județul sau chiar din alte zone mai îndepărtate. Fie că vorbim despre persoane fizice sau persoane juridice, clienții revin la noi datorită gamei variate de produse dar și a profesionismului oferit de echipa noastră de consultanți în vânzări. În marea majoritate a cazurilor, cei care ne trec pentru prima oară pragul, revin și rămân clienții noștri fideli.

Aș vrea să ne vorbiți puțin despre promoțiile Diego care sunt mai mult decât tentante…

Promoțiile sunt lunare și există cel puțin o ofertă cu reduceri la fiecare categorie de produse. Desigur, aceste promoții pot fi urmărite și online, inlcusiv de pe telefonul mobil, pe site-ul www.diego.ro. Foarte important de reținut este faptul că fiecare client care posedă un card de fidelitate Diego poate achiziționa și alte produse la prețuri excelente (mă refer la produsele marcate cu Cardul de Fidelitate Diego). Astfel, acest tip de clienți pot obține, atenție, reduceri de până la 50% din pretul afisat. Legat de obținerea cardului de fidelitate, aceasta este simplă, rapidă, fără obligații și presupune doar completarea unui formular tip în magazinul nostru.

Ce servicii oferiți pentru transportul produselor la adresa indicată de compărător?

Pentru clienții noștri care fac cumpărături a căror valoare depășește suma de 500 de ron, pe raza municipiului Alba Iulia, transportul este gratuit. În afara acestei zone, se face contra cost, însă prețurile sunt accesibile iar livrarea promptă.

Ce mesaj ați avea pentru familia cumpărătorilor Diego dar și pentru cei care doresc să devină clienții magazinului din Alba Iulia?

Mesajul nostru, al intregii echipe Diego din Alba Iulia, este acela ca oamenii să vină și să revină cu încredere în magazin. Ce am promis și am respectat dintotdeauna, rămâne valabil: la o ceașcă de cafea am găsit și vom continua să găsim cele mai bune soluții!

IMPORTANT: Magazinul Diego este situat în Alba Iulia, strada Alexandru Ioan Cuza, nr.24, lângă Ambient. Tel: +40358566317 , +40724221850. Orar:

Luni-Vineri: 9.00 – 19.00. Sâmbătă: 9.00 – 17.00. Duminică: închis. Web:www.diego.ro

 

 

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 26798 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*