„Mă cunoașteți?”, primul serial filmat în întregime în Alba Iulia, pregătiri pentru un nou sezon?

„Mă cunoaşteţi?”, primul serial filmat în întregime în Alba Iulia, a ajuns la finalul primului sezon, în luna decembrie din 2018. Echipa serialului a încheiat anul trecut sezonul 1, având 5 episoade. 

”Acest prim mini-sezon a fost o provocare pentru întreaga echipă. Când am început acest serial eram toți plini de speranță și dorință de a materializa acest proiect. După un an plin de peripeții (și vă pot spune, cu mâna pe inimă, că nu a fost un an ușor), am dus la bun sfârșit filmările. Am avut și două premiere (episodul 1 și 5), alături de urmăritorii noștri. Am reușit să strângem mii de vizualizări la episoade, iar asta ne-a ambiționat să ducem povestea lui ”Bogdan Stan” dar și a prietenilor lui mai departe. Am reunit echipa și am făcut o ședință în care am vorbit despre o continuare, sezonul 2.”, spune actorul și regizorul serialului, Clăbuc.

După ce au discutat, cei din ”Mă cunoașteți?” au stabilit povestea, numele sezonului 2 și numărul de episoade. ”După discuții lungi, am pus pe foaie tot ce am considerat că este important pentru o bună desfășurare, chiar având membri noi, dar și o echipă  nouă cu care vom lucra acest sezon. Suntem încântați de ceea ce am ales până acum și abia așteptăm să împărășim cu publicul nostru ceea ce vom lucra în următoarele lui. Visul nostru este de a primi susținere din partea oamenilor și chiar să ajungem să fim văzuți de toată țara.” , a mai mărturisit Clăbuc.

Clăbuc adresează un mesaj celor care văd un potențial în acest proiect și încurajează publicul de a contribui în mod activ pentru a putea duce totul la îndeplinire. Cei care doresc să susțină financiar, pot folosi adresele macunoasteti@gmail.com sau macunoasteti@yahoo.com ori pagina de facebook.

Primul sezon poate fi vizionat integral AICI 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22032 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*