„Mă cunoașteți?”, primul serial filmat în întregime în Alba Iulia, a lansat episodul 4 ”, Și Îngerii Plâng…”

„Mă cunoaşteţi?”, primul serial filmat în întregime în Alba Iulia, a lansat episodul 4  ”, Și Îngerii Plâng…”, miercuri, 28 octombrie 2018.

În episodul 4, personajele serialului trec prin situații care le pune răbdarea și relațiile la încercare. Evenimentele aduc răsturnări de situații, iar personajele sunt nevoite să facă față și să își păstreze luciditatea.

”În acest episod publicul va vedea, pentru prima dată, o altă latură a lui Dani Grozav. O latură pe care a ținut-o ascunsă față de prietenii săi. Dani se află într-o luptă cu sine, fiind nevoit să aleagă între prieteni și secretele care îl învăluiesc.”, a declarat actorul Oliviu Grozav.

Realizarea acestui episod a însemnat o provocare pentru actori, aceștia confruntându-se cu laturi noi ale personalității personajelor. 

Dacă cele întâmplate în primele trei episoade nu v-au convins că Bogdan trăiește o adevărată dramă, acest episod o să vă arate că se poate și mai rău. Pot spune, sincer și cu mâna pe inimă, că îmi este milă de Bogdan. Sunt curios de părerile publicului vis-a-vis de povestea lui.”, a spus Clăbuc.

Episodul a fost regizat de Mădălina Rațiu și Clăbuc, ei fiind implicați și în realizarea scenariului, alături de Oliviu Grozav.

Proiectul este unul îndreptat spre comunitate deoarece implică tineri din localitate și de asemenea, promovează orașul prin faptul că a fost filmat în întregine în Alba Iulia, iar cei care doresc să se implice financiar sau cu alte resurse pot lua legătura cu realizatorii acestui proiect fie pe canalul de Youtube, pe pagina de Facebook sau Instagram dedicate serialului sau chiar la adresa macunoasteti@yahoo.com.

Partener principal: Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia

Parteneri: Centrul de Resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia, Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, Fundația Grupul Skepsis.

De asemenea, și de parteneri privați: Cornel Gruian Media Production, care a realizat filmările și montajul,  Art Cafe Downtown și Casa de producție muzicală „Moving Records”

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19532 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*