Luni a avut loc „Carnavalul Mărțișorului” la Biblioteca „Lucian Blaga” (foto)

Mircea Trifu

carnaval martisor 45Luni, 3 martie, începand cu ora 16:30 la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia a avut loc ,,Carnavalul Mărțișorului”, un buchet de ghiocei și mărțișoare muzicale oferite de cursanții din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Evenimentul a debutat cu lansarea unei cărți pentru cei mici, „Hora Îngeraşilor”,  poezii pt. Copii,  autor Daniela Ghigeanu. În cadrul evenimentului au avut loc momente artistice oferite de invitații și micii ghiocei ai serviciului Școala de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba, momente pe care aceștia le-au pregătit pentru a marca începutul primăverii și bineînțeles mult așteptata zi de 8 Martie dedicată în mod special mămicilor. Apoi publicul prezent la ebveniment a putut viziona o expoziție de pictură – prof. coordonator Ioana Raica, în care micii pictori au evidențiat prin creativitatea lor ,, Primăvara”, alături de tradiționalele mărțișoare realizate cu multă trudă de copii de la clasele externe de Țesături din Bucerdea Vinoasă -coordonator: Ileana Măhăra și Biia – coordonator: Elena Burja.

carnaval martisor 23În continuare a urmat un minunat program artistic care a  cuprins momente de:
– Muzică folk cu Grupul ,,MICII CHITARIȘTI” din Blaj -prof. coord. Dragoș Tudor, sprijinit de Rareș Vestemean si Lucian Borcea.
Muzică ușoară cu : PATRICIA HAȚEGAN, ANDRADA PREDAN BIȘU, GIULIA ȚIGUREAN, ALEXIA MIHĂLȚAN și ANDREI ȘERBAN – prof. coordon. Marinela Popa

Moment de folclor cu: ,,LEONTIANA FĂRCAȘ și MUGURII DE TEZAUR”
Muzică clasică la pian cu: ANDRA URSA – prof. coordon. Cristian Șușman
Chitară clasică cu: ANDREI BIRO și CRISTIAN DREGHICIU – prof. coordonator Dragoș Tudor
Momente comice cu: trupa ,,YOUTH ART” – prof. coordonator Viorel Cioflică
Muzică vocal-instrumentală cu: grupul ,,PRIMAVERA JR.” – prof. coordonatori Marinela Popa și Dragoș Tudor

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*