Lucrările la platformele de staționare din zona Dedeman au fost finalizate. S-au amenajat aproximativ 1400 mp de parcaje

amenajare parcareÎnceputul acestui an a însemnat finalizarea amenajării platformelor de staţionare de pe Bulevardul Revoluţiei,  în zona magazinului Dedeman. S-a înlăturat disconfortul porţiunii neamenajate din proximitatea unei străzi cu circulaţie semnificativă, completând în mod categoric lucrările de sistematizare şi modernizare realizate până la această dată (giratoriu, extindere trama stradală etc.).

A fost un moment în care agenţii economici din zonă, cei care aveau treabă la vamă sau pur şi simplu orice trecător, erau îndreptăţiţi să ne atragă atenţia că ceva trebuie făcut şi acolo. Cred că doar zăpada mai putea masca tranşeele” ce apăreau după ce parcă un tir. Preocuparea noastră nu e să acumulăm probleme, ci să le rezolvăm pe cele apărute. Avem confirmare că acest perimetru a devenit total funcţional. Am spus-o deschis de fiecare dată: unde sunt situaţii pe care albaiulienii le semnalează, intervenim nu ca urmare a unui interes politic sau de altă natură, ci în măsura în care regulile urbanistice se aplică şi ne permite bugetul.  Ne dorim ca şi în acest an să excludem şi mai mult din harta oraşului problemele.”, a spus Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

În urma investiţiilor din această zonă s-a amenajat o suprafaţă de aproximativ 1400 mp de parcaje. Lucrările au fost executate de Elis Pavaje, în baza contractului cadru de reparaţii curente.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20654 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*