Lucrări în valoare de aproape 240.000 de lei, la spălătoria Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

spital 01Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia continuă seria lucrărilor de reparații capitale realizate cu finanțare din partea Consiliului Județean Alba. La acest moment este în desfășurare reabilitarea spălătoriei spitalului, care de la deschiderea unității spitalicești nu a beneficiat decât de cosmetizări.

Valoare totală a investiției este de 239.591, 78 lei și presupune refacerea circuitelor și lărgirea spațiului de lucru, realizarea unei toalete și dotarea cu aparatură nouă. De asemenea, instalarea unui sistem de exhaustare, eliminarea aburilor din spălătorie.

„Spălătoria nu a intrat niciodată până acum în reparații capitale. Era necesară această investiție pentru personalul care lucrează în condiții foarte grele. Mai ales în această perioadă, femeile de acolo sunt eroinele mele. Lucrează în abur și căldură și nu au nici măcar o toaletă. Le-am promis că li se vor îmbunătății condițiile de lucru și vreau să păstrăm această promisiune”, a explicat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Pe lângă îmbunătățirile de spațiu vor fi instalate și dotări noi care vor ajuta la menținerea rufăriei spitalului în stare foarte bună. Astfel a fost achiziționat un calandru, aparat de călcat rufe, deoarece sistemul existent anterior, primit din donații, se defecta foarte des. De asemenea, s-a achiziționat și un uscător profesional de rufe, în valoare de 45.947, 65 lei.

Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii octombrie, după cum a precizat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22014 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*