Lucian Costea, coordonator local PRO România: “Suntem și noi la Gârda de Sus.”

PRO  oricărui proiect sau initiativeă care vine în sprijinul cetățenilor, a dezvoltării și promovări reale a comunități locale dar nu putem susține pomisiuni nerealizate sau chiar nerealizabile.

Organizația locală PRO Romania Gîrda de Sus a fost constituită încă din luna septembrie 2018, de un grup  restrîns de membri , care ne-am ,,încăpățînat”să rămînem si să ne legăm de acestă comunitate cu potențial uriaș de dezvoltare ,dar care pierde, din păcate, annual, zeci de tineri care își caută o viață mai bună în alte zone ale țări și străinatate. Consider că pe lîngă pogramele naționale este absolut necesar ca și Autoritățile Publice Locale să aibă programe proprii de susținere ,stimulare și crearea de oportunități pentru tineri și familiile lor, pentru ca aceștia să aibă un trai decent, fără a fi nevoiți să-și păraseacă satele și pe cei apropiați.

Mă bucurură faptul că, de la consntituirea organizației locale, ni s-au alăturat oameni cu inițiativă fără a fi constrînși sau momiți cu promisiuni , oameni  care își doresc să contribuie la proictele și inițiativele noastre de promovare și dezvoltarea reală a comunitati noaste , ajungînd în prezent la un număr de 30 de membri si numeroși simpatizanți.

Este binevenit în cadrul organizatie PRO Romaia Gârda de Sus oricine își dorește să contribuie la identificarea nevoilor și a problemelor reale ale oamenilor din acesta Comună și împreună să ne implicăm, să găsim și să propunem soluții .

Coordonator

Pro Romania Gârda de Sus

 LUCIAN COSTEA

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22949 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*