Locuitorii mai multor străzi din Sebeș au ajuns în pragul disperării. „Broaște avem, mai așteptăm să apară șobolanii”

Imagini de ev mediu pe câteva străzi din Sebeș, aflate în Drumul Petreștiului. Ploile din ultimele zile au transformat locul într-o baltă amestecată cu noroaie. O femeie care locuiește în zonă ne-a semnalat faptul că străzile cu probleme au toate, culmea, nume de…flori (Zambilelor, Toporașilor, Crinului) și că locuințele de aici ar face parte dintr-un „cartier exclusiv, rezidențial”

Aceeași doamnă susține că locuiește într-o casă întabulată din 2008 și că până în 2020 nu a avut nici o utilitate. E drept, spune ea, „în decembrie anul trecut s-a tras curentul subteran, însă cu această „ocazie” s-a stricat și drumul, reabilitat, în mai multe rânduri, de către noi.” Mai mult decât atât, femeia afirmă că iluminatul public a fost demontat și pentru că nu au mai fost puși stâlpi, strada pe care stă este în beznă. Dacă mai adăugăm că nu există nici canalizare, „peisajul” este complet.

La toate aceste probleme, se adaugă și cea a colectării gunoiului. „Din acest punct de vedere, până de curând, a fost în regulă. Însă, de când cu RER Vest-RETIM, stăm și cu deșeurile la poartă. Mai rămâne să apară șobolanii, pentru că broaște avem, mai mereu, în curte”, a mai transmis femeia care locuiește în această zonă cu probleme.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29668 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*