Lista PSD Alba pentru alegerile parlamentare. Profesioniști din administrație, educație, sănătate și antreprenoriat

Pe lista Partidului Social Democrat, filiala Alba, pentru Camera Deputaților și Senat, se regăsesc profesioniști din administrație, educație, sănătate și antreprenoriat și, de asemenea, oameni care au manifestat interes constant față de necesitățile comunității din care fac parte.

PSD Alba vine cu o listă de candidați integri, competenți și profesioniști. Sunt oameni cu experiență în activitatea politică, dar și oameni noi, care au dorit să se alăture noului PSD. Toți sunt apreciați pentru activitatea lor profesională, au calități umane remarcabile și își doresc să sprijine dezvoltarea județului Alba din Parlamentul României. Dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat au fost depuse, joi, la Biroul Electoral Județean.

Candidații pentru funcția de deputat:
1. Tuhuț Radu Marcel;
2. Dîrzu Ioan;
3. Dărămuș Eugenia Marcela;
4. Medrea Bogdan;
5. Luca Nicolae;
6. Oțoiu Marcel;
7. Radu Călin.
Candidații pentru funcția de senator:
1. Matieș Călin Gheorghe;
2. Bara Nicolae Adrian;
3. Gheorghiță Delia Angela;
4. Sava Gheorghe.

Tuhuț Radu Marcel, primarul comunei Ciuruleasa, este unul dintre cei mai apreciați și longevivi primari din Munții Apuseni. Deputatul Ioan Dîrzu a inițiat și susținut, în ultimii 4 ani, importante legi în beneficiul producătorilor agricoli și crescătorilor de animale, dar și pentru elevi, profesori și studenți. Dărămuș Eugenia Marcela, cadru didactic, a sprijinit dezvoltarea învățământului preuniversitar județean. Medrea Bogdan și Luca Nicolae sunt de profesie ingineri, în vreme ce Oțoiu Marcel este economist, iar Radu Călin este pedagog social.

Matieș Călin Gheorghe, antreprenor, este președintele Federației Producătorilor de Produse Tradiționale Românești, în vreme ce Bara Nicolae Adrian este medic dentist specialist în chirurgie dento-alveolară și protetică dentară, respectiv cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara. Gheorghiță Delia Angela este profesor, iar Sava Gheorghe inginer.

Biroul de presă al PSD Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25376 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*