Lista e aproape gata. PMP a scos „la bătaie” candidații pentru Primăriile Abrud, Ocna Mureș, Valea Lungă, Noșlac și Cergău

Mircea Trifu

candidati pmp 01Vineri, 25 martie 2016, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul Partidului Mișcarea Populară din Alba Iulia, a fost prezentat încă un „val” de candidați. Este vorba de candidații pentru fotolii de primar de la Ocna Mureș, Abrud, Valea Lungă, Cergău și Noșlac.

La Ocna Mureș, candidatul PMP este Damian Liviu Rareș. Acesta lucrează în cadrul CFR și spune că Ocna Mureș are nevoie de mai mulți investitori. Damian Rareș a spus că a ales să candideze din partea acestei formațiuni întrucât e un partid „nou-înființat”, care promovează persoanele tinere.

Cel de al doilea candidat prezentat a fost pentru Primăria Abrud. Ștefan Marin, de profesie inginer, a spus că, dacă va fi ales, va lăsa o „amprentă pozitivă” asupra orașului. Fiind întrebat ce părere are despre contracandidații săi, acesta a declarat că îi cunoaște încă din facultate unde au fost colegi, completând că sunt „oameni valoroși”, dar îi desparte gândirea politică.

Numărul trei „la fața de masă” a fost Radu Hususan. Acesta este candidatul pentru Primăria din Valea Lungă. „M-am implicat în viața politică pentru că vreau să schimb anumite lucruri care sunt prost făcute. Nu am mai avut tangențe până acum cu politica”, a declarat Hususan.

Mărginean Emanuel, în vârstă de 23 de ani, și cel mai tânăr candidat din partea PMP, student în anul IV la Facultatea de Inginerie, va candida la Primăria Cergău. Acesta spune că a intrat în politică datorită respectului față de președintele PMP Alba, Clement Negruț.

Pentru Primăria Noșlac, „luptătorul” este Cadar Daniel. Acesta e de profesie maistru chimist și a mai făcut politică fiind consilier local din partea PNG. El a precizat că fondurile comunităților ar trebuie alocate pentru învățământ și sănătate, nu pentru petreceri.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*