Lions Club Alba Iulia organizează un concurs care premiază cele mai bune idei de proiecte de voluntariat. Detalii în articol

voluntariatLions Club Alba Iulia vă invită să luaţi parte la concursul „Tânărul Ambasador Lions al Secolului XXI”, concurs care premiază cele mai bune idei de proiecte de voluntariat derulate în folosul comunităţiiSe pot înscrie în concurs tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani, implicaţi în activităţi de voluntariat, cu aptitudini de leadership şi oratorice şi cu rezultate bune la învăţătură. Înscrierea în concurs este posibilă până în 9 aprilie 2016.

Etapa regională a concursului pentru județele Alba, Sibiu, Mureș, Harghita și Brașov, organizată de Lions Club Alba Iulia, se va desfăşura în 23 aprilie 2016, începând cu ora 10.00, în Aula Mică a Universităţii “1 Decembrie 1918”. Cu acest prilej, tinerii concurenţi  vor prezenta în faţa auditoriului ideile lor de proiecte de voluntariat. Cele mai apreciate idei vor fi recompensate cu premii în bani pentru implementarea proiectului propus, iar câştigătorul concursului regional va participa la concursul naţional, desfăşurat între 3 şi 5 iunie 2016 la Arad.

Formularul de înscriere şi regulamentul concursului regional sunt disponibile pe pagina de Facebook a concursului – „Tânărul Ambasador Lions al Secolului XXI”

Mai menţionăm faptul că acest concurs a fost organizat pentru prima dată la nivelul Districtului 124 Lions România anul trecut, iar câştigătoarea concursului la nivel naţional, Georgiana Agafia Bighescu, a câşigat locul III în cadrul concursului la nivel european din octombrie 2015.

Lions Clubs International a fost fondat în anul 1917, și este astăzi cu peste 1,4 milioane de membri, din peste 45000 de cluburi, din peste 200 de țări cea mai mare organizaţie de cluburi de servicii din lume. În România există 60 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21520 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*