Liderii USL Alba doresc sa castige toate colegiile parlamentare din judet

Liderii USL Alba, Teodor Atanasiu si Ioan Dirzu, au sustinut, vineri, o conferinta de presa in care au vorbit de planurile de campanie dar si despre obiectivele pe care si le-au stabilit pentru alegerile parlamentare.

 „Noi, in Alba, ne-am hotarat sa pornim ceasul schimbarii Romaniei si a judetului Alba in bine. Astazi vom cronometra timpul pana la care vom putea face uitata fosta putere, vom putea sa-i uitam pe cei care i-au dezonorat pe romani, le -au taiat salariile, le-au taiat pensiile”, a declarat Atanasiu.

Presedintele PNL Alba, si in acelasi timp co-presedinte al USL a mai spus ca in urma alegerilor va rezulta o noua majoritate care va instala un guvern stabil pentru urmatorii ani. „Suntem o echipa puternica, suntem o echipa dorita de majoritatea romanilor, si tocmai din acest motiv va spunem de astazi, de la inceputul campaniei electorale, ca ne-am propus sa castigam aceste alegeri in toate colegiile din judetul Alba fiindca avem cei mai buni oameni, fiindca avem oameni care stiu sa-i reprezinte pe cei care ii aleg si vrem ca Parlamentul Romaniei sa aiba o noua echipa trimisa din judetul Alba. O echipa care vrea sa munceasca in interesul oamenilor ”, a adaugat Teodor Atanasiu.

La ransul sau, Ioan Dirzu a afirmat ca oamenii USL-ului sunt extrem de hotarati sa castige batalia electoirala.  “ Astazi este prima zi de foc, prima zi in care vom arata ca oferta noastra electorala este cea mai buna, ca oamenii si candidatii USL pentru judetul Alba, pe toate colegiile, sunt cei mai buni si,  de asemenea, suntem convinsi ca vom castiga toate mandatele. Avem forta, avem putere, avem dorinta de a ne impune ceea ce avem de facut pe fiecare colegiu in parte si ce este cel mai clar e ca vrem sa schimbam Romania, ca vrem sa schimbam fata judetului Alba. Suntem hotarati ca in data de 9 decembrie, victoria sa fie de partea USL. Suntem hotarati, suntem convinsi ca asa va fi. Vom face echipa comuna pe toate colegiile”, a precizat Dirzu.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22017 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*