Liberalul Gabriel Lupea, învestit în funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia

Gabriel Lupea (PNL) a fost învestit, joi, 27 februarie 2020, în funcția de viceprimar al municipului Alba Iulia, în poziția ocupată, până de curând, de Gabriel Pleșa care a plecat la USR.

„N-am visat niciodată funcții. Am fost, sunt și voi rămâne un om modest. Însă întotdeauna mi-am dorit să mă implic și să fac lucruri frumoase, pentru acest loc si cetățenii municipiului în care trăiesc. E și motivul pentru care am intrat in politica, în urma cu mulți ani. Multumesc colegilor pentru vot și încredere. Am 33 de ani. Poate pentru unii e puțin, poate nu am suficientă experiența, însa am dorința și capacitatea de a munci și de a învăța. Doamne ajută!”, a transmis viceprimarul.

Gabriel Lupea este absolvent de Drept și are un masterat în acest domeniu. E membru PNL de 14 ani și a ocupat, în trecut, funcția de vicepreședinte iar ulterior de președinte al Tineretului Național Liberal Alba Iulia. De asemenea, a activat în Biroul Județean de Seniori al PNL Alba și este vicepreședinte al Biroului Municipal al PNL Alba Iulia. În ultimii ani a activat ca membru al Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia.

 

                                                             

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21119 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*