Liberalii din Alba vor participa la întrunirile PNL de la finalul lunii august

pnlChiar înainte de de­clan­şarea sesiunii parlamentare de toamnă, liberalii se vor întruni în cadrul forurilor de conducere ale partidului. Astfel, Delegaţia Permanentă şi Biroul Politic Naţional ale PNL se vor reuni în staţiunea Mamaia între 29 şi 30 august. Delegația liberalilor din Alba, participanți la Mamaia, va fi compusă din: președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, deputații liberali Dan Coriolan Simedru și Călin Potor, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman și Simion Crețu, vicepreședinte al PNL Alba.

În cadrul Delegaţiei Permanente se va aborda diverse subiecte, precum: situaţia primarilor şi a şefilor de Consilii Judeţene aflaţi, conform A.N.I., în situaţie de incompatibilitate, analiza anumitor disensiuni în cadrul USL în teritoriu, data re­ferendumului pentru modificarea Constituţiei (o propunere fiind ca acesta să fie organizat cu odată cu alegerile prezidenţiale din 2014), problema introducerii de noi taxe de către Guvern începând cu toamna acestui an ș.a.

De asemenea, pe data de 30 august, tot în stațiunea Mamaia, este programată şi Delegaţia Permanentă a Organizaţiei de Femei a PNL. La eveniment va participa și președinta OFL Alba, doamna Elena Ignat, dânsa fiind și vicepreședinte OFL la nivel național.

Totodată, tinerii liberali din Alba, au fost invitați să participe, tot la finele acestei luni, mai precis în perioada 30 august – 01 septembrie, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal. Aceasta este programată să se desfăşoare, tot la Mamaia, iar în cadrul ei membrii prezenţi vor veni cu idei şi proiecte noi. De menționat este și faptul că la Școala de Vară a TNL au fost invitați să participe ambii copreședinți ai USL,  Crin Antonescu și Victor Ponta. Un moment important în cadrul Școlii de Vară, îl va constitui acțiunea „Crin pentru tineri”, care va avea ca participanți între 2000 și 2500 de tineri (membrii sau simpatizanți ai PNL). Evenimentul este programat pentru ziua de sâmbătă, 31 august, de la ora 12.00, cel mai probabil la Sala Sporturilor din Constanța, iar în cadrul său Crin Antonescu va fi prezentat ca și candidat pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22950 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*