Lansarea programului de guvernare locală pentru Alba: Ioan Dîrzu la județ și Alin Stanciu la Alba Iulia

Partidul Social Democrat a lansat, miercuri, 12 august 2020, la Alba Iulia programul său de guvernare locală pentru județul Alba compus din 10 obiective strategice pentru dezvoltarea județului. Cu această ocazie, candidatul pentru Consiliul Județean Alba, domnul deputat Ioan Dîrzu, și candidatul pentru Primăria Alba Iulia, anteprenorul Alin Stanciu, au prezentat proiectele cu care se prezintă în fața cetățenilor.
“Oamenii s-au săturat de promisiuni. Este timpul ca județul Alba să se dezvolte unitar și ca fiecare cetățean să aibă șansa unui trai mai bun printr-un acces la toate facilitățile pe care le regăsim în alte județe mai dezvoltate. Este nevoie de investiții serioase în drumurile județene cum am văzut că au făcut colegii mei din Maramureș, de un Spital Județean modernizat precum cel din Bistrița, de un plan de dezvoltare economică cum este cazul în Timiș, de un sistem educațional susținut de administrația locală cum este cazul la București. Sunt doar câteva exemple de bună administrație social democrată și de un management axat pe nevoile reale ale oamenilor.  În timpul ultimei guvernări PSD, m-am luptat pentru județul nostru, iar Alba a primit o sumă record de 217 milioane de euro pe care conducerea liberală a județului a irosit-o nefiind capabili de implementarea unor proiecte concrete pentru oameni. Consiliul Județean Alba a devenit în ultimii ani o relicvă, cu multe proiecte eșuate – precum groapa de gunoi, cu costuri tot mai mari care se răsfrâng asupra cetățenilor prin prețuri mai mari la apă și canalizare, cu o lipsă de viziune ce nu mai poate fi acoperită. Pentru fiecare localitate ne prezentăm cu proiecte concrete ce pot fi, cu siguranță, realizate doar de echipa Partidului Social Democrat”, a explicat Ioan Dîrzu.
Un punct important în programul de dezvoltare locală este reprezentat de reședința de județ cu 10 proiecte concrete pe care antreprenorul Alin Stanciu le-a prezentat în detaliu cu ocazia lansării de la Alba Iulia, astfel de lansări urmând să aibă loc în fiecare zonă din județ.
“Vin cu un elan nou pentru Primăria Alba Iulia. Am reușit ca antreprenor să dezvolt o afacere de succes într-un domeniu de înaltă performanță și îmi doresc să aduc metode manageriale moderne la primărie. Asta înseamnă eficiență, digitalizare, atragerea fondurilor europene și o administrație în serviciul cetățenilor. Mă lupt cu cei care au administrat orașul în ultimul an și nu sunt în stare să țină orașul curat pentru albaiulieni, mă lupt pentru un oraș verde, cu locuri de joacă pentru copii, cu parcuri în cartiere, cu școli modernizate și locuri în creșe, cu locuri de parcare suficiente, cu un plan de dezvoltare economică. Nu îmi va fi ușor. Paul Voicu și Gabriel Pleșa sunt oameni ai sistemului, abonați la banul public și la interesele care guvernează orașul în ultimii 30 de ani. Vin cu o echipă nouă, cu o viziune inginerească pentru dezvoltarea județului. Nu mai avem timp de pierdut”, a explicat candidatul social democrat la Primăria Alba Iulia, Alin Stanciu.
La evenimentul de lansare au fost prezenți doi dintre primarii PSD performanți din județul Alba, Radu Tuhuț, de la Ciuruleasa, și Mirel Hălălai, de la Teiuș, precum și europarlamentarul Victor Negrescu. Primarul din Ciuruleasa și președinte executiv al PSD Alba, Radu Tuhuț, a declarat: “Avem nevoie de un proiect de dezvoltare unitar la nivelul județului Alba. Toate comunitățile, mai mici sau mai mari, au nevoie de sprijin. Nu trebuie să mai existe cetățeni de rang secund în județul Alba, iar PSD Alba vine cu o ofertă care poate, cu siguranță, oferi un trai mai bun pentru locuitorii județului”. 
“Avem nevoie rapidă de modernizarea infrastructurii și de bani de la Guvern pentru dezvoltarea localităților noastre. Teiușul s-a dezvoltat enorm cu fondurile primite de la Guvernul PSD prin eforturile făcute de domnul deputat Ioan Dîrzu. Din păcate, în ultimele luni lucrurile stagnează dar am încredere că noi avem proiectele de care are nevoie județul”, a explicat Mirel Hălălai, primarul orașului Teiuș.
“Atragerea fondurilor europene trebuie să redevină o prioritate pentru administrația județeană și cea locală. Din păcate multe dintre proiecte nu au fost finalizate sau au fost făcute pentru plata unor salarii și nu pentru dezvoltarea județului. Toate proiectele prezentate de candidații noștri au surse de finanțare clare pentru că am mizat pe responsabilitate și seriozitate. Cu o administrație social democrată putem dezvolta infrastructura rutieră, îmbunătății serviciile medicale, moderniza școlile și implementa măsuri care să aducă siguranța unui trai mai bun pentru cetățeni”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu, membru în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European.
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24205 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*