La Sebeş se intenţionează înfiinţarea unui Centru multifuncţional pentru femeile şi copiii abuzaţi şi persoanele fără adăpost

sebesPrefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer a avut recent o întâlnire cu reprezentanţi ai Asociaţiei „ Sidonia Ciugudean” Sebeş. Aceştia au solicitat  sprijinul prefectului în vederea înfiinţării în municipiul Sebeş a unui centru multifuncţional pentru femeile şi copiii abuzaţi, persoanele şi minorii fără adăpost precum şi copiii care se află în regim de urgenţă ( 48 de ore). Totodată se intenţionează ca pe viitor, acest centru să funcţioneze şi ca un after school în vederea ajutorării copiilor care nu dispun de condiţiile necesare pentru a studia la domiciliu.

„Am luat legătura cu primarul municipiului Sebeş, domnul Alexandru Dăncilă şi de comun acord cu acesta am identificat un imobil, care să fie destinat acestui obiectiv şi anume vechea centrală termică situată în Aleea Parc din oraş. Centrala va fi pusă la dispoziţia Asociaţiei, astfel încât printr-un parteneriat împreună cu Primăria Sebeş să reuşească atragerea de fonduri europene în vederea reabilitării clădirii, pentru ca aceasta să poată deveni centru multifuncţional”, a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22107 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*