La Hotel Cetate din Alba Iulia va avea loc conferința finală a proiectului „Bancomate de joburi în mediul rural“

CURSANTI 1ProiectulBancomate de joburi în mediul rural“ este derulat de ASOCIAȚIA INCEPTUS ROMÂNIA, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj, SC RSC CONSULTING SRL, Asociația Dezvoltarea Capitalului Uman, S.C. AFACOV CONSULTING GROUP S.R.L. Beneficiarii direcți ai proiectului sunt: persoane în căutarea unui loc de muncă, inactive și persoane ocupate în agricultura de subzistență, 800, în total.

Prezentarea rezultatelor finale ale proiectului

Conferința finală, prevăzută în cadrul proiectului menționat, va avea loc în data de 16 septembrie 2015, ora 11.00, în sala de Conferințe a Hotelului „Cetate“, strada Unirii, nr.3, municipiul Alba Iulia, județul Alba. Evenimentul va reuni reprezentanți ai instituțiilor publice locale și regionale, ai ONG-urilor, experți și reprezentanți ai beneficiarului și partenerilor din proiect, mass media. Participanții vor afla de la experții proiectului care sunt avantajele participării la servicile furnizate gratuit prin proiect, rezultatele atinse pe parcursul implementării proiectului.

Proiectul Bancomate de joburi in mediul rural“ se derulează în regiunile Centru și Nord-Vest(județele Alba, Cluj, Mureş, Sibiu, Braşov, Covasna, Harghita, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Sălaj, Maramureş, Satu Mare). Are un buget total de 7.770.490 lei și este co-finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie: 5.2. Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă„.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20622 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*