La Domeniile Martinuzzi, între 28 si 30 septembrie, se face oficial trecerea de la berea de vară, la berea germană

Mircea Trifu

Exodul celor care știu și vor să petreaca se întâmplă din nou. Împătimiții distracției încep să părăsească birouri, sedii, fabrici, case și terase și se îndreaptă în număr mare către Valea Vințului, la cheful neamțului. A doua editie Oktoberfest,  ”cheful paralel” cu cel mai mare eveniment popular care încinge la fiecare început de toamnă Germania, se trăiește cel mai bine și mai intens la Domeniile Martinutzi, aproape de Alba Iulia. Ce au ei și n-avem noi? Nicio diferență! Absolut tot, ambianța, meniu sau decor sunt aduse pe filiera Bavareză, proaspăt și nelimitat: wursti, bere, gratare, butoaie, halbe si pahare. Simplu ca eins, zwei, drei, tu doar ia-ti bilet si hai!

”În această a doua editie de Oktoberfest susținem ferm ideea că românii învață nu doar metoda de a lucra, ci și felul de a se distra al celor care trăiesc în cea mai invidiată țară din Europa. E un eveniment legitimat atât de alcătuirea pe care a avut-o cândva, aici, comunitatea, dar si de dorinta noastră de a arăta că excelența si traditia, clasicul si popularul se completează și fac din acest loc unul cu adevărat special” , a precizat  Camelia Todor, manager Domeniile Martinutzi.

La Oktoberfest Martinutzi. ai totul inclus , alles inklusive, pentru 3 zile de poveste, din 28 pana-n 30 septembrie, la Oktoberfest. Partenerii evenimentului: Atlas Expres Logistic, TRANSeuro Grup, Toskana Garten, Heineken, Giro, Marmosim, Pepsi, Cinetic Studio de Arhitectura si Consiliul Judetean Alba.Biletele se pot achizitiona la receptia Hotelului Cardinal, Domeniile Martiuntzi

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*