La Colegiul Economic din Alba Iulia a avut loc competiția județeană „Bussines Plan”. Firma în exercițiu „Seasons Tour” din oraș, s-a calificat la faza regională

bussines plan 4Colegiul Economic Dionisie Pop Marțian Alba Iulia a fost joi, 19 martie, gazda competiției județene Bussines Plan. Concursul se adresează elevilor din învățământul liceal, care desfășoară activități de învățare în firmele de exercițiu înregistrate în Centrala Rețelei Firmelor de Exercițiu și Întreprinderi Simulate. – ROCT în anul școlar în curs.

După faza pe școală, în competiția județeană, s-au calificat trei firme de exercițiu: FE Pure Essential SRL de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj (coord. prof. Ofileanu Dimi), FE Creativity Elements SRL de la Colegiul Tehnologic „I.D. Lăzărescu” din Cugir (coord. prof. Pop Alexandra) și Seasons Tour de la Colegiul Economic „D. Pop Marțian„ din Alba Iulia (coord. prof. Cristian Dincă).

bussines plan 3Firmele înscrise în competiție au încercat să convingă juriul, compus din profesoarele Ciocan Carmen și Beca Felicia, antreprenorul Ștei Lucian, reprezentant al comunității de afaceri din județ și Ioana Tomuș, reprezentant al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Alba, că planurile lor de afaceri sunt cele mai bune.

Obiectivele competiției sunt valorificarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea unor competențe necesare unui întreprinzător dinamic, încurajarea competiției și competivității firmelor de exercițiu implicate. Bussines Plan este organizat de MECS și CNDIPT- ROCT prin inspectoratele școlare în unitățile de învățământ, urmând ca firma de exercițiu câștigătoare la etapa județeană să participe la faza regională și apoi la cea națională.

În urma jurizării, firmele FE Pure Essential SRL (Blaj) a obținut 86,75 puncte, FE Creativity Elements SRL (Cugir) a fost evaluată la 91 de puncte și Seasons Tour (Alba Iulia) a înregistrat cel mai mare punctaj, 98,75, și va reprezenta județul Alba la faza regională organizată pe 6-9 aprilie 2015 la Târgu Mureș.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24062 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*