La Alba Iulia se va deschide primul parc destinat câinilor

Dog Park este amplasat în apropiere de Hotel “Cetate”, lângă zidurile Cetății, și are elemente de mobilier urban, special construite pentru dresaj și dezvoltarea armonioasă a animalului, achiziționate din Germania. Accesul câinilor va fi permis numai daca au carnet de sănătate cu vaccinurile la zi și sunt însoţiţi de persoane în vârstă de peste 18 ani.

Totodată, câinii din rasele considerate, prin lege, periculoase, trebuie să aibă botniță. Nu în ultimul rând (și la fel de important), însoțitorii patrupedelor vor trebui să respecte normele de igienă. Pentru accesul în Dog Park se va aplica un regulament și au fost realizate dotări aferente acestei tip de funcționalitate.Este un spațiu împrejmuit, în care câinii se pot juca off-leash (fără lesă)

Potrivit administrației locale, a mai rămas de întocmit regulamentul de utilizare a spațiului, care va fi afișat în incintă, astfel încât să poată fi citit și respectat de proprietarii de câini, iar parcul urmează să fie deschis, oficial, în cursul lunii noiembrie.

 

Despre Redacția ProAlba 30196 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*