La Alba Iulia se desfășoară prima ediție a Cupei „Iani MITRACU” la fotbal, organizată de IPJ Alba

cupa iani mitracuPoliţiştii din Alba, prin Asociaţia „Dinamo” organizează un turneu de fotbal, în memoria fostului coleg, Iani Mitracu, care în urmă cu un an de zile a decedat pe terenul de fotbal.

În perioada 17 – 18 decembrie 2015, Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, organizează prima ediţie a Cupei „Iani MITRACU” la fotbal.

Competiţia fotbalistică este una omagială şi are loc la un an de la trecerea în prematură în nefiinţă, a lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un coleg de nădejde, un prieten adevărat şi un pasionat de fotbal.

La startul turneului din acest an, ce se desfășoară pe teren sintetic, s-au înscris 12 echipe de fotbal din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba precum şi echipele „Unirea” Alba Iulia şi „Prietenii lui Iani”.

Joi, 17 decembrie, a avut loc festivitatea de deschidere a turneului, ocazie cu care, s-a ţinut un moment de reculegere, iar şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, a evocat memoria lui Iani Mitracu. Totodată, lovitura de deschidere a competiţiei a fost acordată doamnei Mitracu Henrieta, soţia lui Iani.

Asociaţia „Dinamo” a poliţiştilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îşi propune organizarea anuală a turneului de fotbal „Iani Mitracu”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19060 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*