La Alba Iulia a fost adoptat proiectul de hotărâre prin care se propunea susținerea Declarației de Unire cu Republica Moldova. Comunicat PMP

Joi, 22 martie 2018,  în plenul ședinței  Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia a fost discutat proiectul de hotărâre  prin care se propunea susținerea Declarației de Unire cu Republica Moldova, depus de doamna Angela Moldovan, consilier local PMP. După dezbateri și citirea documentului proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate și Declarația de Unire susținută de toți membrii Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia.

Se cuvine să adresăm felicitări doamnei Moldovan Angela pentru inițiativă, tuturor consilierilor indiferent de culoarea politică , domnului primar Mircea Hava precum și domnilor viceprimari Paul Voicu și Pleșa Gabriel pentru susținerea acestei declarații .

Partidul Mișcarea Populară Alba prin aleșii săi  are aceeastă inițiativă atât în Consiliul Județean precum și în toate Consiliile Locale unde avem reprezentanți.Sperăm că demersul nostru va fi primit cu întelegere și înțelepciune și că vom face pași repezi pentru a veni în întâmpinarea acțiunilor asemănătoare făcute de multe din administrațiile locale din Republica Moldova.

Credem cu tărie că Romănia Mare nu poate fi sărbătorită la 100 de ani fără frații noștrii de peste Prut, Partidul Mișcarea Populară  cheamă alături în realizarea acestui proiect de țară pe toți cei cred în acest ideal de unire cu Republica Moldova.

TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE!

Biroul de presă PMP Alba