L-aţi văzut? Poliţiştii sunt în căutarea unui bărbat din Galda de Jos, dispărut de la domiciliu

daramus vasilePoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Galda de Jos, efectuează cercetări, pentru găsirea unui bărbat, dispărut de la domiciliu din data de 29 august.

În data de 17 septembrie, Postul de Poliţie Galda de Jos a fost sesizat de către o femeie din comuna Galda de Jos, despre faptul că, fiul ei, Dărămuş Vasile, de 56 de ani, din Galda de Jos, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Din conţinutul sesizării făcute de mama bărbatului a rezultat faptul că acesta, în data de 29 august, în jurul orei 13.00, a părăsit domiciliul, motivând că are de plătit o amendă, după care s-a deplasat spre satul Galda de Jos.

Imediat au fost demarate activităţile de căutare a bărbatului dispărut, fiind efectuate verificări, în locurile şi zonele pe care bărbatul obişnui să le frecventeze, căutările continuând şi în zilele următoare.

Dărămuş Vasile are următoarele semnalmente:

  • constituţie atletică;
  • înălţime 1,70 m;
  • păr cărunt, scurt;
  • faţa pătrată ochi căprui,
  • fără semne particulare.

În ziua dispariţiei era încălţat cu pantofi negri, cămaşă cu mânecă scurtă, deschisă la culoare, pantaloni de stofă închişi la culoare.

În cauză a fost dispusă urmărire a persoanei dispărută de la domiciliu iar cercetările sunt continuate în vederea depistării ei.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25394 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*