,,Jumanji: Aventura in jungla’’un film numai bun pentru vacanta

Lansat la sfarsitul anului trecut (5 decembrie, Paris) Jumanji: Aventura in jungla este un remake/sequel al celebrului film cu acelasi nume (Jumanji) ce a facut furori in anul 1995 datorita efectelor speciale deosbite, create de Industrial Light & Magic, companie fondata de nimeni altul decat George Lucas. Celebrul regizor si producator de filme american, in varsta de 74 de ani, este extrem de cunoscut in intreaga lume datorita seriilor de filme Star Wars si Indiana Jones.

Bazandu-se pe succesul modest obtinut de majoritatea remake-urilor de-a lungul timpului, majoritatea cinefililor au privit cu destul scepticism realizarea acestui nou film, insa realitatea i-a contrazis cu desavarsire. La doar 8 luni de la lansare, productia Columbia Pictures se apropie deja de un miliard de dolari incasari, primind aprecieri pozitive de la 92% din cei care au urmarit-o.

Nici nu avea cum sa fie altfel, in conditiile in care filmul beneficiaza de o distributie de zile mari: Dwayne Johnson alias The Rock, cunoscut publicului din filme ca The Scorpion King (2002), The Mummy Returns (2001), Fast Five, Fast & Furious 7 si 8 sau Baywatch (2017), Kevin Hart, Jack Black si Karen Gillan.

Bazat pe un scenariu realizat de Chris McKenna  (Omul Furnica si Viespea – 2018, Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă – 2017), filmul porneste de la aceeasi idee ca originalul, jocul Jumanji, insa detaliile sunt cu totul altele, iar aventurile sunt presarate cu umor de calitate, lucru din ce in mai rar in ultima vreme. Patru liceeni pedepsiti pentru comportamentul lor neadecvat dau din intamplare peste jocul Jumanji intr-un depozit. Odata pornit, acesta ii va duce pe eroii nostri in mijlocul junglei, acolo unde trebuie sa indeplineasca diverse misiuni pentru a se salva.

Daca in filmul original, realizat in urma cu mai bine de 20 de ani, Jumanji insemna un joc supranatural care avea puterea de a teleporta diverse animale din jungla in locatii in care acestea nu ar fi avut cum sa ajunga, in remake-ul lansat pe piata in 2017 Jumanji a evoluat, fiind jucat acum de pe o consola video. De altfel, celebrul provider de software suedez NetEnt a realizat recent chiar si un slot video plin de surprize intitulat Jumanji, pe care il poti testa gratuit sau pe bani reali pe site-ul www.vladcazino.ro.

La scenariul captivant, efectele speciale uimitoare si distributia excelenta se adauga o coloana sonora foarte inspirata, din care evident nu putea lipsi hitul celebrei trupe rock Guns n’Roses, Welcome to the Jungle, lansat in anul 1987.

(P)

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18625 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*