Județul Alba devine ambasador al ARE

Mircea Trifu

ambasador areJudețul Alba a fost inclus în rândul ambasadorilor ARE, devenind unul dintre promotorii activi ai organizației alături de regiuni importante din Europa. Decizia fost luată ieri în cadrul ședinței biroului de conducere al organizației, desfășurată în localitatea Rize din Nord-Estul Turciei.

„Este o pozitie onorantă pentru noi, ce vine ca o recunoaștere a activității noastre în ARE și ca o dovadă de apreciere pentru lobby-ul puternic pe care județul Alba l-a desfășurat în ultima perioadă pentru dezvoltarea organizației.”, a precizat Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, dl. Florin Roman, desemnat să reprezinte județul Alba la această importantă reuniune.

ambasador are 1Ședința biroului a fost și cadrul unor noi discuții și negocieri privind programul Eurodyssee, program inițiat de ARE pentru a-i ajuta pe tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă să meargă în stagii plătite, în străinătate, pentru a câștiga experiență profesională.

„Ca urmare a negocierilor pe care le-am purtat cu conducerea ARE, am obținut o poziție mai dinamică în cadrul programului, urmând ca după Forumul Eurodyssee, ce va avea loc luna aceasta, județul Alba să intre în linie dreaptă cu demersurile privind includerea cu drepturi depline în program. Totodată, județul Alba va fi și promotorul Eurodyssee în România, acționând ca o celulă de legătură pentru celelalte județe interesate de program.”, a precizat Florin Roman.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22552 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*