Județul Alba a depășit pragul de 20.000 de semnături pentru „Fără penali în funcții publice”

În doar trei săptămâni, județul Alba a depășit pragul minim de 20 000 de semnături pentru „Fără penali în funcții publice”. A fost o implicare extraordinară, zeci de voluntari #FărăPenali, membri USR,  RO100 și #Rezist din Alba, Sebeș, Sibiu, Cluj, Arad, Mediaș, Agnita, București, Brașov și Diaspora au strâns semnături. Este rezultatul unei mobilizări exemplare, peste 22 000 de cetățeni au semnat inițiativa cetățenească.

„Mulțumim tuturor cetățenilor județului Alba care au semnat inițiativa „Fără penali în funcții publice” și au contribuit ca județul Alba să fie unul dintre cele 21 de județe care trimit peste 20 000 de semnături în Parlament. În doar trei săptămâni s-au strâns 20 000 de semnături pentru județul nostru, ceea ce ne confirmă că cetățenii vor o clasă politica curată. Mulțumim tuturor voluntarilor, de la 13 până la 65 de ani, care au contribuit la strângerea de semnături, fără ei nu am fi reușit”, precizează coordonatorii #FărăPenali din Albă, Beniamin Todosiu și Ionuț Horsa.

Chiar dacă s-a atins pragul de semnături, campania continuă până în 20 august.  Dacă doriți să semnați #FărăPenali sau aveți o listă de semnături gata completată, vă rugăm să veniți în Alba Iulia, Str. Calea Moților, nr. 24A sau la cortul #FărăPenali din fața Cinema Dacia, zilnic între orele 18 și 20. Pentru alte detalii puteți să contactați coordonatorul campaniei din Alba: 0751 240 082 (Ionuț Horsa).

În continuare este nevoie de implicarea voluntarilor pentru a ajuta județele Bacău,  Neamț, Suceava și Tulcea.

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22095 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*