Joi: La Alba Iulia are loc lansarea cărții ,,Un cerc vicios”, scrisă de Petre Paul

Joi, 5 octombrie 2017, de la ora 18.00, la Cafeneaua Gavroche din Alba Iulia, are loc un eveniment editorial de excepție: lansarea cărți ,,Un cerc vicios”, autor Petre Paul.

Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și Grupul editorial ,,Libris” au pregătit pentru publicul albaiulian un eveniment special pentru a marca lansarea celei mai recente cărți semnate de tânărul autor albaiulian Petre Paul. ,,Un cerc vicios” este titlul cărții ce se va lansa joi, 5 octombrie 2017 la Cafeneaua ,,Gavroche”,  unde începând cu orele 18,00 publicul se va întâlni atât cu autorul care va oferi autografe tuturor celor prezenți cât și cu cei care au crezut în el și l-au susținut și încurajat de-a lungul timpului: prof. Furdui Miruna de la Școala ,,Mihai Eminescu” din Alba Iulia, prof. Carmen Busuioc de la Colegiul ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Horia Nilescu de la Grupul editorial ,,Libris” și managerul Silvan Stâncel de la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” din Alba Iulia.

Cartea ,,Un cerc vicios” este al doilea roman al scriitorului Petre Paul care a început să scrie încă de la vârsta de 10 ani. După câteva încercări nefinalizate, la 9 decembrie  2011 publică și lansează în spațiul public primul roman intitulat ,,Un oraș zburător”. Cartea a fost foarte bine primită de public motiv pentru care Petre Paul aduce din nou în fața publicului un roman de intrigă, aventuri și suspans ce va stârni interesul tuturor indiferent de vârstă.

Petre Paul este elev al Colegiului ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și a afirmat mereu că scrie pentru că îi place să creeze personaje, să plângă și să se bucure alături de ele, scrie pentru că îi place să evadeze în alte lumi și pentru că iubește să fie stăpânul propriului tărâm. Dar mai ales scrie pentru că își dorește ca tinerii de vârsta lui să reînvețe să iubească literatura și să simtă satisfacția mirosului cernelii de tipar, a filelor noi de carte răsfoită cu nerăbdare și a nopților pierdute la lumina veiozei așteptând să dezlege ițele încurcate ale ,,poveștii”.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23672 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*