Joi: Întâlnire cu voluntarii pentru evenimentul AIDA de Verdi. Ușile sunt încă deschise pentru cei interesați

aida-de-verdiReprezentanții Primăriei din Alba Iulia reamintesc faptul că joi, 19 iunie, de la orele 17:00, se vor întâlni, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu voluntarii pentru evenimentul AIDA de Verdi. În cadrul întâlnirii vor fi discutate detaliile necesare pentru spectacolul ce va avea loc. De precizat este faptul că ușile sunt deschise pentru cei încă interesați de a participa la această nemaipomenită operă.

Reamintim că pe 21 iunie, la Alba Iulia se va monta în premieră în România, în aer liber, spectacolul de operă AIDA de Verdi, un spectacol creat pentru albaiulieni în care sunt chemaţi să participe albaiulienii. Actul II al operei conţine tabloul „Marşului Triumfal” în care cei care doresc pot fi parte din „marea armată egipteană pornită la luptă împotriva etiopienilor”. Alba Iulia contează pe 500 de voluntari pentru cel mai grandios spectacol de operă montat vreodată în aer liber în România.

Voluntarii vor participa la o tombolă cu premii oferite de sponsorii evenimentului.

Citește și 20-22 iunie: AIDA de Verdi, Bonnie Tyler și Radu Nechifor la „Sărbătoarea Muzicii” de la Alba Iulia. Vezi programul COMPLET

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22045 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*