Jandarmii vor asigura ordinea publică şi siguranţa la ’’Zilele Cetatii’’ si alte manifestari publice

În zilele de 28 şi 29 aprilie echipaje din cadrul Jandarmeriei Alba vor participa la a patra ediţie a “Zilelor Cetăţii Alba Carolina”, cu misiunea de a asigura ordinea şi liniştea publică pe timpul activităţilor organizate de autorităţile locale cu această ocazie. În perioada 1 – 2 mai, jandarmii vor fi prezenţi în oraşul Cugir, cu misiunea de a asigura buna desfăşurare a celei de-a V –a  ediţii a Festivalului Folk  “ Zilele Tineretului”, acţionând cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate şi fiind în măsură să intervină în cel mai scurt timp în cazul în care aceste situaţii vor fi semnalate. Totodată, în atenţia jandarmilor se vor afla şi manifestările organizate pe întreg cuprinsul judeţului Alba, dedicate  sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii – 1 Mai.

Efectivele de jandarmi vor acţiona în scopul prevenirii incidentelor şi protecţiei participanţilor, vor aplica ferm legea atunci când situaţia o va impune, vor asigura o intervenţie rapidă pentru combaterea faptelor antisociale sau a altor acţiuni care pot afecta liniştea şi ordinea publică. Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele amintite şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe – 112.

Totodată, pentru evitarea unor situaţii neplăcute, aducem în atenţie faptul că tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă şi organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban constituie contravenţii fiind sancţionate cu amendă de până la 1500 de lei.

aracerпрограмма для взлома сервера minecraft на админку

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24205 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*