Jandarmeria Alba are un nou ofițer de Relații Publice. Ștefan Marius-Adrian a promovat concursul la care au participat 45 de candidați

marius stefanEste vorba despre Ștefan Marius-Adrian care, începând de la mijlocul lunii februarie, a primit gradul de sublocotenent, urmând să îndeplinească atribuțiile funcției de ofițer specialist II la compartimentul informare, relații publice și cu publicul. Aceasta vine ca urmare a faptului că la sfârșitul anului trecut Ștefan Marius-Adrian a promovat concursul organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba pentru ocuparea postului de ofițer de Informare, relații publice și cu publicul,concurs  la care au participat 45 de candidați.

Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care Inspectorul şef al instituţiei, colonelul Marius-Claudiu Giurea, a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. II/831 din 31.01.2017, prin care  Ștefan Marius-Adrian a fost trecut în corpul ofițerilor Ministerului Afacerilor Interne.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20622 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*