Jale intr-o familie din Blaj dupa ce fiica de 15 ani a disparut de acasa si e de negasit

Poliţiştii din Alba continuă căutările pentru găsirea unei tinere dispărută de la domiciliu.

Lupoi Denisa Diana de 15 ani, din Blaj, a plecat de la domiciliu, în data de 12.05.2012, orele 19,30, spunând că merge cu colegii la o manifestere cultural – artistică, fără a mai reveni acasă, necunoscându-se destinaţia unde aceasta se află.

Poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu aceste aspecte abia la data de 30.05.2012, întrucât părinţii tinerei au sperat că aceasta se va întoarce acasă, adolescenta nefiind la prima plecare de la domiciliu.  Imediat după sesizare, poliţiştii au demarat activităţile specifice de căutare iar persoana dispărută a fost dată în urmărire naţională.

La data dispariţiei, Lupoi Denisa Diana era îmbrăcată cu bluză şi pantaloni de culoare neagră, şi sandale cu toc înalt de culoare aurie.

Semnalmente :

– înălţime 1,50 m;

– păr castaniu deschis;

– faţă rotundă;

– ochi căprui

– la bărbie are o gropiţă profundă iar pe obrazul stâng, lângă ureche are 3 cicatrice care au fost create cu ani în urmă, prin muşcătura unui câine;

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

topodпрограмма взломать вконтакте скачать бесплатно

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*