Iulia Hribal, director general Atlas Express & Logistic: „Este bine să nu lași nimic să te distragă de-a lungul drumului tău.”

Cunoscuta publicație Ziua CARGO, revistă de transport și logistică, a dedicat, în numărul apărut în luna martie, un amplu articol dedicat femeilor de succes care activează în acest domeniu. Printre ele, albaiulianca Iulia Hribal, cea care ocupă funcția de director general al companiei Atlas Express & Logistic.

„Întotdeauna reprezintă pentru mine, ca jurnalist, o inspirație să discut cu adevărații profesioniști în logistică sau transporturi, domni sau doamne… fără a face nicio diferență. Am ajuns să iubesc acest domeniu, ascultându-vă pe dumneavoastră… și cum aș putea să nu o fac, atunci când puneți atâta pasiune în fiecare detaliu? Martie este, însă, prin excelență, o lună dedicată sexului frumos. Este motivul pentru care am rugat câteva dintre femeile care au făcut diferența în acest domeniu să ne transmită un sfat sau… un gând. La mulți ani, doamnelor!”, se arată în articolul publicat de Ziua Cargo, sub semnătura Medei Iordan, editorul general al publicației.

CITEȘTE ȘI Interviu Hans Schuller, proprietarul companiei Atlas Express & Logistic. O echipă construită pe bază de RESPECT!

Iulia Hribal, director general Atlas Express & Logistic:Este bine să nu lași nimic să te distragă de-a lungul drumului tău.”

„Fără a fi o feministă convinsă, cred foarte mult în ideea de femei în logistică și transport. Cred în puterea femeii de a rezista și de a face performanță, într-un mediu care, nu de puține ori, îi este ostil, pentru că recunosc că logistica și transporturile sunt încă domenii aflate sub tutela bărbaților.”, declară Iulia Hribal, care mai adaugă: în cariera mea, nu de puține ori mi s-a dat să fiu singura femeie la o masă de negociere sau la o întâlnire de profil. Dar, cumva, acest lucru nu m-a făcut sa mă simt inferioara, ci m-a ambiționat.” 

Directorul general al Atlas Express & Logistic mai spune că “a face performanță în acest domeniu presupune, pe lângă muncă, fără de care nu există rezultate, răbdare multă, viziune extinsă asupra lucrurilor, sprijinul familiei și “linia dreaptă”. Ultimul lucru este, după mine, extrem de important, să nu lași nimic să te distragă de-a lungul drumului tău. Iar, dacă mediul te ajută, așa cum este cel de la Atlas, în care puterea deciziei și deschiderea spre progres sunt în mâinile unei singure persoane (dl. Schuller), pot să consider că este formula potrivită spre succes.” 

Sursa: Revista Ziua Cargo (ziuacargo.ro)

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17759 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*