ISU Alba angajează psiholog. Candidaţii se pot înscrie până în 23 noiembrie. Consultă cerințele postului!

isu alba 8IGSU organizează concurs, în scopul încadrării funcţiei aferente unui post de ofițer specialist I (psiholog) în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al Judeţului Alba, prin încadrare directă (sursă externă). Candidaţii se pot înscrie până în 23 noiembrie, iar dosarele complete se depun la sediul ISU Alba până cel târziu 13 decembrie. Testul scris se va desfăşura în 21 decembrie, la Bucureşti.

Pregătirea necesară ocupantului postului

Pregătire de bază:

– studii superioare de lungă durată sau studii universitare militare sau civile în domeniu de licenţă psihologie, specializarea psihologie, sau asimilate conform Legii 213/2004.

Autorizaţii speciale pentru exercitarea atribuţiilor:

– atestat de liberă practică în specialitatea Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale atestat de liberă practică in specialitatea Psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale

– autorizaţie de acces pentru lucru cu informaţii clasificate (după încadrare în funcţie de necesitatea de  a cunoaşte)

Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine din pagina oficială de internet a unităţii www.isualba.ro şi la structura de resurse umane a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al Judeţului Alba, tel. 0258.810.411, interior 27007 sau 27119.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18693 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*