IȘJ Alba se implică în prevenirea și combaterea abandonului școlar

În data de 18 iulie 2018,la sediul IȘJ Alba, a  avut loc lansarea proiectului educational Școala Prietenoasă, la solicitarea Asociației As 2001,în parteneriat cu ISJ Alba, Primăria orașului Zlatna și  Forma  Azione SRL Italia.

Valoarea totală a proiectului este de nouă milioane de lei,pe perioada 2018-2021,având drept scop prevenirea și reducerea abandonului școlar timpuriu,menținerea și reintegrarea în sistemul de învățământ obligatoriu, promovarea accesului egal la învățământul preșcolar și școlar, inclusiv prin parcursul de învățare tip a două șansă a copiilor,tinerilor și adulților din județul Alba.

În cadrul festivității de lansare a acestui proiect au luat cuvântul dna Marcela Daramus, inspectorul școlar general al județului Alba, dna Mioara Todoran,președintele  Asociației As 2001, dna Doina Cociorvei reprezentantul Forma Azione SRL Italia si dna Ana Nicoleta Buhoi ,manager de proiect.

Salutăm prezența în sală a reprezentanților presei județene și a unui număr impresionant de cadre didactice,in jur de o suta de persoane interesate de implicarea în succesul acestui proiect.

Biroul de presă al IȘJ Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18625 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*