IPJ Alba scoate la concurs 58 de posturi pentru încadrare directă și alte două pentru reîncadrare. Înscrierile au loc în perioada 3-7 octombrie

Mircea Trifu

ipj albaLuni, 3 octombrie 2016, încep înscrierile pentru ocuparea posturilor vacante, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie la concurs până pe data de 7 octombrie.

Inspectoratului de Poliție Judeţean Alba i-au fost repartizate 58 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de reîncadrare (un post de ofiţer şi un post de agent). Din totalul celor 58 de posturi destinate încadrării directe, 21 sunt de agenți de ordine publică în mediul urban, 3 sunt de agent de poliţie – conductor câine, în cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti și 33 sunt de agenți de ordine publică în mediul rural.

În ceea ce priveşte reîncadrarea ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, sursa de recrutare pentru concurs este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale. Înscrierile se vor face în perioada 3 – 7 octombrie 2016, face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba , zilnic, în intervalul orar 09:00 – 15:00, concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se găsesc pe site-ul https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*